ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

آیت‌الله جنتی: فقدان روحیه بسیجی، زندگی ذلت‌بار را به دنبال دارد

آیت‌الله جنتی: فقدان روحیه بسیجی، زندگی ذلت‌بار را به دنبال دارد دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اینکه فقدان روحیه بسیجی، زندگی ذلت‌بار را به دنبال دارد، گفت: متاسفانه در تاریخ کشورمان وقایعی وجود دارد که هر ایرانی آزاده‌ای از مرور آن‌ها احساس حقارت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر،  آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با اشاره به در پیش‌بودن هفته بسیج و سالروز تاسیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: یاد و خاطره همه کسانی‌که با روحیه بسیجی زیستند و در این راه از بذل جان خویش دریغ نورزیدند را گرامی می‌داریم.

 

وی با بیان اینکه در نگاه حضرت امام راحل (ره) و همچنین مقام معظم رهبری، بسیجی بودن منحصر به عضویت در یک سازمان نیست، اظهار داشت: بر اساس نظر این بزرگواران، بسیجی بودن یک نوع تفکر، یک نوع فرهنگ و یک سبک زندگی است که متکی به ارزش‌های جهان‌شمول اسلامی است و میراث آزادگانی است که در طول تاریخ برای اعتلای جبهه حق مجاهدت کرده‌اند.

 

آیت‌الله جنتی افزود: دشمنان ایران اسلامی می‌دانند تا هنگامی که بسیجیان هستند و تفکر بسیجی وجود دارد، نه‌تنها ایران اسلامی در برابر آن‌ها سر خم نخواهدکرد، بلکه الگوی مردم آزاده جهان خواهد شد و همین امر است که باعث شده امروز جبهه جهانی مقاومت جهان سلطه را به چالش بکشد.

 

وی در ادامه تفکر بسیجی را حلال مشکلات کشور دانست و تصریح کرد: این تفکر است که بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را نیز محقق خواهد کرد و زمینه‌ساز شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی خواهد شد.

 

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: جوانان بسیجی که امروز جان خود را برای تامین امنیت مردم ایران هدیه می‌کنند، همان‌هایی هستند که در روز‌های سخت همه‌گیری ویروس کرونا و در هنگام پیش آمدن وقایعی مانند سیل و زلزله خالصانه در خدمت مردم بوده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه وجود بابرکت بسیجیان مومنی مانند طلبه شهید آرمان علی‌وردی و سایر شهدایی که در اتفاقات اخیر سینه‌شان را در برابر دشمنان ایران سپر کردند، نشانگر تداوم روحیه بسیجی درکشور است، افزود: همه آحاد مردم و بسیجیان که همواره در عرصه‌های مختلف برای اعتلای ایران اسلامی تلاش کرده‌اند باید مجاهدت در عرصه جهاد تبیین را نیز از وظایف مهم خود بدانند.

 

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فقدان روحیه بسیجی، زندگی ذلت‌بار را به دنبال دارد، به عبرت‌های تاریخ معاصر ایران اشاره کرد و گفت: متاسفانه در تاریخ کشورمان وقایعی وجود دارد که هر ایرانی آزاده‌ای از مرور آن‌ها احساس حقارت می‌کند.

 

وی یکی از این وقایع را ماجرای برگزاری کنفرانس سران متفقین در تهران در آذر سال ۱۳۲۲ عنوان کرد و گفت: این اتفاق که در رژیم پهلوی اتفاق افتاد، سرشار از رفتار‌های تحقیرآمیز بود که خوب و لازم است جوانان با مطالعه تاریخ، از تفاوت شرایط ایران مقتدر امروز با ایران تحقیر شده آن سال‌ها مطلع شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار